header-Leverancier-Dealerschap

Webasto

Webasto levert een perfect geharmoniseerde collectie van verwarmings- en aircosystemen, die naar individuele behoeften kunnen worden geïnstalleerd. Warmte, koelte, licht en ventilatie, vanuit één centrale bron: Webasto.

Koel- en vriesapparatuur, boilers

Marine luchtverwarmers

Een Webasto luchtverwarmer is een economische verwarmingsoptie voor het interieur van uw vaartuig. De krachtige blower zorgt snel voor de gewenste temperatuur in het interieur. De marine luchtverwarmer heeft een stille werking en werkt volledig onafhankelijk van de motor.

 

Marine waterverwarmers en waterstations

Met een Webasto waterverwarmer wordt het interieur van uw boot snel op de gewenste temperatuur gebracht en u hebt warm water voor de douche en keuken. Webasto marine waterverwarmers zijn ook verkrijgbaar als geïntegreerde waterstations!

vriesapparatuur
airconditioners

Bluecool airconditioners

Buiten enorme hitte-binnen een koel klimaat!
Altijd op zoek naar de zon! Bij heerlijk zomerweer met aangename warme temperaturen geeft een vakantie op uw vaartuig bijzonder veel plezier. Maar zonder enige schaduw warmt de zon uw vaartuig snel op. Webasto levert een uitgebreid assortiment aan airconditioningsystemen voor iedere eis m.b.t. individueel klimaatcomfort. Zo geniet u ook bij zomerse hitte van aangename koele temperaturen aan boord en kunt u onderdeks in aangename koelte ontspannen en slapen. Bovendien wordt het interieur van uw vaartuig door de airconditioninginstallatie beschermd tegen een te hoge luchtvochtigheid.

BlueComfort systeemoplossingen

Perfecte klimaatbeheersing met Webasto BlueComfort oplossingen:
Vaarliefhebbers houden niet van grenzen. Daarom heeft Webasto oplossingen ontwikkeld om het vaarseizoen te verlengen. De meeste airconditioningsystemen hebben standaard een verwarmingsoptie (reversed cycle) waardoor het systeem ook gebruikt kan worden voor het vewarmen. Zodra de watertemperatuur onder de 6°C komt, wordt het warmtecircuit echter inefficient. Webasto biedt nu echter het BlueComfort systeem dat niet afhankelijk is van de omgeving.
Het systeem bestaat uit een waterverwarmer en een Blue Cool airconditioning geintegreerd in één systeem. Dit unieke systeem biedt een perfect klimaat, is kostenefficiënt en ruimtebesparend.

BlueComfort

Meer weten of een vrijblijvende offerte en advies?
Stuur een e-mail of bel 06-53696537.